Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen

Biotrue L

Biotrue Flight pack 2 x 60 ml
€ 9,00
Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving

Met deze Biotrue Flight Pack (2x60ml) van Bausch & Lomb zit u onderweg nooit meer zonder lenzenvloeistof. Het handige formaat is mee te nemen als handbagage in het vliegtuig. Zo houdt u uw ogen gezond en gehydrateerd tijdens uw reis.
 
Biotrue Flight Pack (2x60ml)

De Biotrue Flight Pack bevat de all-in-one lenzenvloeistof van Bausch & Lomb voor een optimale reiniging, bewaring en hydratatie van silicone hydrogel lenzen. Biotrue lenzenvloeistof zorgt ervoor dat u uw ogen gezond en fit kunt houden. Door gebruik te maken van een natuurlijke bevochtiger, verzorgt deze vloeistof op een zelfde manier zoals uw eigen traanvocht dat doet.

Natuurlijke verzorging

Deze vloeistof van Bauch & Lomb werkt op eenzelfde manier zoals uw eigen traanvocht doet. De PH-waarde van deze vloeistof is hetzelfde als uw eigen traancocht. Zo blijven de waardevolle eiwitten in uw oog actief en zijn je ogen tot wel 20 uur lang gehydrateerd. Wissel nooit zomaar van lenzenvloeistof, raadpleeg altijd eerst een opticien of optometrist voor advies.


Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Biotrue L

Biotrue brengt zowel contactlensvloeistof als oogdruppels op de markt. Er is wat dat betreft een compleet assortiment beschikbaar op het gebied van oogverzorging voor contactlensdragers. De lijn van de oogverzorgingsproducten is gebaseerd op de natuurlijke werking. Er is als het ware sprake van een werking die gelijk is aan de natuurlijke werking van je ogen.
Gratis verzending
vanaf €50 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk