Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen

Opti-Free

Opt-Free Pure Moist 1 fles 90 ml Travelpack
€ 9,00
Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Opti-Free PureMoist alles-in-een lenzenvloeistof van Alcon houd je ogen gedurende 16 uur gehydrateerd. De desinfectievloeistof biedt een comfortabel gevoel vanaf het inzetten van de lenzen tot aan het einde van de dag.

Opti-Free PureMoist
De Opti-Free PureMoist is een all-in-one vloeistof voor zachte lenzen die zorgt voorreiniging, desinfectie en verzorging van de contactlenzen. Het is zeer geschikt voor lensdragers die langer hun lenzen willen dragen en/of een alles-in-een vloeistof verkiezen.

Belangrijke kenmerken en voordelen

De lenzenvloeistof is geschikt voor alle zachte lenzen.

Opti-Free PureMoist biedt tot 16 uur lensbevochtiging dankzij de unieke HydraGlyde Moisture matrix. Deze geavanceerde technologie is ontwikkeld om vocht aan te trekken en vast te houden op het lensoppervlak. Hierdoor wordt een vochtig laagje om de lens gecreëerd.

Met de all-in-one vloeistof hoef je enkel je lenzen ‘s nachts in de lenzenvloeistof te bewaren. Zo worden je lenzen verzorgd, gereinigd en gedesinfecteerd. Vet- en eiwitaanslag worden grondig en hygiënisch verwijderd.
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Opti-Free

Opti-Free voorziet met contactlensvloeistof in de mogelijkheid om iedere dag schone lenzen te dragen. Bovendien zorgt de lenzenvloeistof die door Alcon is geproduceerd ervoor dat je geen droge ogen ervaart. Het laagje rondom de contactlens blijft namelijk continue vochtig. Hierdoor krijg je ook gedurende de dag geen last van een droog gevoel.
Gratis verzending
vanaf €50 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk