Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen

Opti-Free

Opti-free Pure Moist 6 maanden 3x300 ml + 90 ml
€ 45,00
Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Opti-Free PureMoist lenzenvloeistof van Alcon is een all-in-one vloeistof voor het reinigen, desinfecteren en verzorgen van zachte lenzen. De desinfectievloeistof biedt ultiem draaggemak door je ogen gedurende 16 uur te hydrateren. Met dit voordeelpakket haal je voordelig voor zes maanden lenzenvloeistof in huis.

Opti-Free PureMoist 6 maanden (3x300 ml + 90ml)

De Opti-Free PureMoist lenzenvloeistof zorgt voor een optimale desinfectie en verzorging van zachte lenzen. Met dit voordeelpakket ben je de aankomende zes maanden voorzien van lenzenvloeistof. In het pakket zitten drie flessen van 300ml en een flight verpakking van 90ml. De flight verpakking is handig om mee te nemen op reis. Zelfs in je handbagage is deze vloeistof toegestaan.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
De lenzenvloeistof is geschikt voor zachte lenzen.
Opti-Free PureMoist biedt ultiem draaggemak gedurende 16 uur dankzij de unieke HydraGlyde Moisture matrix. Deze technologie zorgt voor een hydrofiele lens, waardoor het meer vocht vasthoudt op het lensoppervlak en een vochtig laagje om de lens ontstaat.

De all-in-one vloeistof is zeer eenvoudig in gebruik. Je hoeft de lenzen ‘s nachts alleen in de lenzenvloeistof te bewaren. De lenzen worden verzorgd, gereinigd en gedesinfecteerd.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Opti-Free

Opti-Free voorziet met contactlensvloeistof in de mogelijkheid om iedere dag schone lenzen te dragen. Bovendien zorgt de lenzenvloeistof die door Alcon is geproduceerd ervoor dat je geen droge ogen ervaart. Het laagje rondom de contactlens blijft namelijk continue vochtig. Hierdoor krijg je ook gedurende de dag geen last van een droog gevoel.
Gratis verzending
vanaf €50 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk