Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen

Regard

Regard Multi Purpose 1 fles 355 ml
€ 13,00
Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Regard Multi Purpose (355ml) is een alles-in-één lenzenvloeistof dat vrij is van conserveermiddelen. Deze lenzenvloeistof zorgt ervoor dat de lenzen goed worden ontsmet en dat proteïneobouw wordt verminderd. De lenzen zijn zeer geschikt voor mensen met allergieën of gevoelige ogen.

Regard Multi Purpose (355ml)

De Regard Multi Purpose lenzenvloeistof is ideaal voor mensen met snel geïrriteerde ogen of allergieën. De vloeistof is namelijk conserveermiddelvrij, waardoor het een milde formule heeft. De lenzenvloeistof zorgt voor een goede reiniging en onsmetting van de lenzen, zodat het zicht weer helder is.

Wanneer je wilt wisselen van lenzenvloeistof is het verstandig om eerst advies in te winnen van een opticien of oogspecialist. Lenzenvloeistof is namelijk erg persoonlijk en deze kan helpen bij het maken van een passende keuze.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
Het is een alles-in-één vloeistof dat de lenzen zeer goed ontsmet. De vloeistof is te gebruiken bij alle soorten zachte lenzen.

Doordat de lenzenvloeistof conserveermiddelvrij is, is het ideaal voor mensen met ogen die snel irriteren.
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Regard

Regard brengt contactlenzenvloeistof op de markt van producent Advanced EyeCare. De lenzenvloeistof is een alles-in-één product. De vloeistof is zowel te gebruiken voor zachte contactlenzen als voor harde contactlenzen. De lenzenvloeistof van Regard is geproduceerd op basis van een innovatieve formule en legt de basis voor optimaal draagcomfort.
Gratis verzending
vanaf €50 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk