Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen

Regard

Regard Multi Purpose 6 maanden 3 x 355 ml
€ 32,00
Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
De Regard Multi Purpose lenzenvloeistof is de ideale alles-in-één lenzenvloeistof voor mensen met allergieën. De vloeistof bevat geen conserveermiddelen en is gemaakt op basis van natuurlijke stoffen. Verder bevat Regard Multi Purpose een innovatieve formule met zuurstof. Je lenzen en je ogen blijven zo langer fris en gezond!

Regard Multi Purpose 6 maanden (3x355 ml)

Deze lenzenvloeistof bevat anti-allergische middelen en verwijdert gemakkelijk bacteriën, enzymen en eiwitten. Regard Multi Purpose zorgt daarnaast ook voor een goede zuurstoftoevoer. Dit komt door het gebruik van de innovatieve formule. Door de aanwezigheid van kunstmatig traanvocht (HPMC) blijven je ogen ook lang fris en gehydrateerd.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
Doordat Regard Multi Purpose lenzenvloeistof gemaakt is op basis van anti-allergische middelen en vrij is van conserveermiddelen, zul je geen last meer hebben van geïrriteerde ogen.

De lenzenvloeistof verwijdert gemakkelijk bacteriën, enzymen en eiwitten en zorgt voor een goede zuurstoftoevoer. Dit laatste komt door het gebruik van een innovatieve formule met zuurstof. Je lenzen en ogen voelen de hele dag fris en gehydrateerd aan door de aanwezigheid van kunstmatig traanvocht (HPMC).

Je kunt weer een half jaar vooruit met dit 6 maanden voordeelpakket! Het pakket bestaat uit 3 flacons van ieder 355 ml.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Regard

Regard brengt contactlenzenvloeistof op de markt van producent Advanced EyeCare. De lenzenvloeistof is een alles-in-één product. De vloeistof is zowel te gebruiken voor zachte contactlenzen als voor harde contactlenzen. De lenzenvloeistof van Regard is geproduceerd op basis van een innovatieve formule en legt de basis voor optimaal draagcomfort.
Gratis verzending
vanaf €50 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk