Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen

Soflens

Soflens Daily Disposable (30 lenzen)
€ 20,00 / doosje
Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Soflens daily disposable lenzen van Bausch & Lomb bieden vele voordelen. Het zijn hygiënische en comfortabele lenzen die je elke dag vervangt. De daglenzen bieden ultiem draagcomfort gedurende de gehele dag. Perfect voor iedere dag comfort, of ter afwisseling met een bril.
 
Soflens Daily Disposable (30 lenzen)
Soflens daily disposable daglenzen bieden helder en scherp zicht. Zelfs in omstandigheden met weinig licht kun je met de lenzen nog goed zien, doordat felle kleuren en contrasten beter worden weergeven. Met daglenzen hoeft er geen rekening gehouden te worden met lenzenvloeistof of het schoonmaken van lenzen. Hierdoor zijn de lenzen extra comfortabel en hygiënisch.
 
Belangrijkste kenmerken en voordelen
Soflens daily disposable contactlenzen zijn de eerste en enige daglenzen met High Definition Optics, een lensontwerp dat altijd uitstekend zicht biedt - vooral in slechte lichtomstandigheden.
De daglenzen zijn voorzien van ComfortMoist Technologie. Deze technologie combineert een dun lensontwerp met een langzaam vrijkomend verpakkingsvloeistof dat bijdraagt aan het draagcomfort.
De lenzen zijn gemakkelijk te hanteren dankzij de handige lensverpakking en het inzetten en uithalen van de lens is zeer eenvoudig. Daarnaast is dagelijkse verzorging niet vereist waardoor je iedere dag weer begint met een schone lens.
 
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Soflens

Soflens contactlenzen zijn afkomstig van de producent Bausch & Lomb. Dit is een topfabrikant als het gaat om de vervaardiging van veelzijdige en comfortabele lenzen. De Soflens lenzenserie is bovendien de bekendste en populairste serie van de producent. Voor elk type lens geldt dat een helder en scherp zicht gegarandeerd is.
Gratis verzending
vanaf €50 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk