Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen

Soflens

Soflens Daily Disposable for Astigmatism (30 lenzen)
€ 28,00 / doosje
Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Soflens daily disposable for astigmatism contactlenzen zijn ontworpen voor mensen met astigmatisme. De contactlenzen zijn de torische variant van de populaire Soflens Daily serie van Bausch & Lomb. Ze bieden het comfort van de Soflens serie in combinatie met de hygiëne van torische wegwerplenzen. Het is de eerste torische daglens die sferische aberraties vermindert.

Soflens Daily Disposable for Astigmatism (30 lenzen)
Soflens daily disposable for astigmatism contactlenzen zorgen voor een volledige en stabiele correctie van het zicht. De lenzen zijn gemakkelijk te dragen door het unieke lensontwerp en bevochtigingseffect. Ze combineren een helder zicht met comfortabel draagcomfort. Zo biedt Soflens daily disposable for astigmatism de perfecte oplossing voor astigmaten die elke dag de voordelen van daglenzen willen ervaren en wensen te genieten van de vrijheid van een actief leven.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
Het Lo-Torque design houdt de lens stabiel tijdens het dragen. Het laatste design is ontworpen om sferische aberraties te verminderen over het gehele sterktebereik. Door minimale rotatie geniet je altijd van een scherp en stabiel zicht.
De lenzen zijn net als de andere lenzen in de Soflens serie voorzien van High Definition Optics. Dit lensontwerp biedt altijd uitstekend zicht en met name in slechte lichtomstandigheden.
ComfortMoist Technologie draagt bij aan het draagcomfort. Het dunne lensontwerp en niet-ionisch lensmateriaal zorgen voor een bevochtigbaar oppervlak, voor de hele dag comfortabele en gehydrateerde ogen.
 
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Soflens

Soflens contactlenzen zijn afkomstig van de producent Bausch & Lomb. Dit is een topfabrikant als het gaat om de vervaardiging van veelzijdige en comfortabele lenzen. De Soflens lenzenserie is bovendien de bekendste en populairste serie van de producent. Voor elk type lens geldt dat een helder en scherp zicht gegarandeerd is.
Gratis verzending
vanaf €50 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk