Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen

Soflens

Soflens Daily Disposable for Astigmatism (90 lenzen)
€ 85,00 / doosje
Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Soflens Daily Disposable for Astigmatism zijn daglenzen ontwikkeld voor mensen met astigmatisme. Deze torische lenzen geven een scherp en stabiel zicht in combinatie met een uitzonderlijk draagcomfort. Zelfs in slechte lichtomstandigheden geven deze lenzen een goed en duidelijk zicht.

SofLens Daily Disposable for Astigmatism (90 lenzen)
SofLens Daily Disposable for Astigmatism contactlenzen zijn ideale lenzen voor astigmaten die graag het gemak van daglenzen willen ervaren in hun actieve en drukke leven. De lenzen geven een stabiele correctie van het zicht, waardoor je duidelijk en scherp zal zien. Met het unieke lensontwerp zijn de lenzen zeer comfortabel. Ook beschikken deze lenzen over een bevochtigingstechnologie, waardoor je de hele dag gehydrateerde ogen hebt.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
Het Lo-Torque design is gebruikt zodat de lens gedurende de dag stabiel blijft. Zo geniet je de hele dag van een scherp en stabiel zicht. Ook zorgt dit unieke design ervoor dat sferische aberraties worden verminderd over het gehele sterktebereik.
Dankzij de innovatieve High Definition Optics geven de lenzen een duidelijk zicht, zelfs wanneer er maar weinig licht aanwezig is. Zo zal je dus altijd uitzonderlijk zicht hebben.
Met de speciale bevochtigingstechnologie worden de lenzen de hele dag gehydrateerd. Hierdoor zullen de lenzen comfortabel blijven en zal je minder snel last hebben van geïrriteerde en droge ogen.
 
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Soflens

Soflens contactlenzen zijn afkomstig van de producent Bausch & Lomb. Dit is een topfabrikant als het gaat om de vervaardiging van veelzijdige en comfortabele lenzen. De Soflens lenzenserie is bovendien de bekendste en populairste serie van de producent. Voor elk type lens geldt dat een helder en scherp zicht gegarandeerd is.
Gratis verzending
vanaf €50 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk