Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen

Systane

Systane® LID WIPES
€ 16,50
Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Systane® LID-wipes zijn hypoallergene oogliddoekjes. Verwijdert stof, make-up en vuil van de oogleden en wimpers, waardoor oogirritaties worden vermeden. 30 individuele doekjes dat zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige ogen.
Voor dagelijkse hygiëne
De Systane® LID-doekjes zijn ontwikkeld door Alcon en zijn ontworpen voor gebruik op de oogleden en de omliggende gebieden. Verwijdert effectief vuil, bacteriën of make-upresten rond de ogen en beschermt tegen irritatie of mogelijke infecties. Deze hypoallergene doekjes zijn ideaal voor dagelijks gebruik en passen zich zelfs aan de meest gevoelige huid aan.

Verfrissend en verzachtend
Elk doek van Systane® LID WIPES is vooraf bevochtigd om u een diepe reiniging en een verfrissend en ontspannend gevoel te bieden. De exclusieve formule helpt je ook je oogleden te hydrateren en herstellen, voor een betere oogbescherming.

Hoe te gebruiken

  • Remove the wipe from the sterile bag.
  • Sluit je ogen en wrijf voorzichtig over je oogleden en wimpers.
  • Wrijf weg van het traankanaal.
  • Gebruik voor ieder oog een nieuw Systane® LID WIPE.
  • Spoelen is niet nodig. Smijt het doekje weg na gebruik.
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Systane

Systane is een bekend merk op het gebied van de ontwikkeling van verzorgingsproducten voor ogen. Er is een compleet assortiment beschikbaar om je ogen in topconditie te houden. Als je contactlenzen draagt, is het bijvoorbeeld van belang om voor een goede vochtigheid te zorgen. Doe je dat niet dan krijg je snel last van droge ogen.
Gratis verzending
vanaf €50 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk