Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen

Systane

Systane® ULTRA UD 30x0,70ml
€ 17,50
Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Systane® ULTRA oogdruppels hebben klinisch bewezen een langdurige bescherming te bieden en symptomen van droge ogen te verlichten. Beschermt en helpt het oppervlak van de traanfilm te herstellen, zelfs voor contactlensdragers. Verkrijgbaar in 30 doses van 0,7ml voor nog meer hygiëne.

Systane® ULTRA UD zonder conserveringsmiddelen
Of u nu last heeft van chronische droge ogen of het gevoel hebt dat uw ogen droog en geïrriteerd zijn door het gebruik van contactlenzen, Systane® ULTRA UD-oogdruppels biedt je snel en doeltreffend verlichting. De formule zonder conserveermiddelen past zich zelfs aan de meest gevoelige ogen aan.

Verlichting voor droge ogen
Het handige één dosis formaat van Systane® ULTRA UD laat toe om het overal mee te nemen. Beschermt en verlicht uw ogen tegen het ongemak veroorzaakt door droge ogen. De innovatieve formule zonder conserveermiddelen hydrateert niet alleen de ogen, maar helpt ook externe deeltjes en vuil te verwijderen die irritatie kunnen veroorzaken. Breng 1 of 2 druppels aan op elk oog, zonder de contactlenzen te verwijderen, en knipper lichtjes zodat de druppels zich over het gehele hoornvlies verspreiden.

Je mag Systane® ULTRA UD gebruiken tijdens het dragen van je contactlenzen.
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Systane

Systane is een bekend merk op het gebied van de ontwikkeling van verzorgingsproducten voor ogen. Er is een compleet assortiment beschikbaar om je ogen in topconditie te houden. Als je contactlenzen draagt, is het bijvoorbeeld van belang om voor een goede vochtigheid te zorgen. Doe je dat niet dan krijg je snel last van droge ogen.
Gratis verzending
vanaf €50 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk