Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Onze lenzenmerken

De bekendste lenzenmerken zijn vertegenwoordigd in het aanbod van Brilart. Bijvoorbeeld populaire merken als Dailies, Acuvue en Air Optix. Of de veel gedragen contactlenzen van PureVison, Soflens en Ultra. Ook de voordelige contactlenzen van Biomedics en Co-Optic vind je in het aanbod van Brilart. Wij komen met alle merken tegemoet aan de meest uiteenlopende wensen van contactlensdragers.

Onze lenzenmerken

Merklenzen van de beste kwaliteit voordelig geprijsd 
 
Alle contactlenzen van de bekendste merken bieden wij aan voor een voordelige prijs. Het kopen van contactlenzen keert periodiek terug. Dan is het prettig om te weten dat je niet te veel betaalt voor het beste merk contactlens. Elk merk heeft weer eigen unieke contactlenzen in het aanbod beschikbaar. Dat betekent onder meer dat elk soort contactlens op basis van innovatieve ontwikkelingen tot stand is gekomen. De merken leveren contactlenzen die onder meer geproduceerd zijn door gerenommeerde merken. Bijvoorbeeld Johnson & Johnson net als Alcon, CooperVision en Bausch & Lomb. 
 
Alle soorten contactlenzen van de beste merken 
 
Brilart kiest voor kwaliteit en dat betekent dat wij alleen contactlenzen aanbieden van topmerken. Merken waarvan de kwaliteit bewezen is. Bovendien bieden wij het voordeel dat wij alle soorten contactlenzen beschikbaar hebben. Of je nu op zoek bent naar daglenzen van Dailies of naar maandlenzen van Ultra. Wij hebben alle typen beschikbaar. Ook voor afwijkingen hebben wij de juiste lenzen in het aanbod. Zo vind je bij ons torische contactlenzen en multifocale lenzen van topmerken. Wil je meer weten over een specifiek merk contactlens of wat de soorten lenzen zijn? Kijk op je gemak rond bij Brilart.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk