Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Onze lenzenproducten

De beste merken voor lensproducten vind je in het assortiment van Brilart. Het is uiteraard belangrijk dat je jouw contactlenzen goed verzorgt. Dat is mogelijk met een van de vele lenzenvloeistoffen die wij in het aanbod beschikbaar hebben. De allerbeste en meest gebruikte merken lenzenvloeistoffen vind je bij Brilart. Naast contactlensvloeistof voorzien wij in het aanbod ook in andere oogverzorgingsproducten. Bijvoorbeeld in de vorm van oogdruppels en oogmaskers.

Onze lenzenproducten

Beste kwaliteit lenzenvloeistof 
 
Contactlensvloeistof moet voldoen aan een aantal eisen. Het belangrijkste is dat je contactlenzen hygiënisch zijn. Dat is te realiseren met een van de vele lenzenvloeistoffen van alle bekende merken. Bijvoorbeeld van Systane, Opti-free, Solocare, ReNu en Biotrue. De lijst met kwaliteitsmerken die wij in het aanbod voeren is nog uitgebreider. Zo is het ook mogelijk om oogverzorgingsproducten voor lensdragers te kopen van andere merken. Bijvoorbeeld van AOSept of van Easysept en Oxysept. Verder hebben wij topmerken beschikbaar als Regard, Lens-plus, Biosalin en TheraPearl.
 
All-in-one lenzenvloeistof van topmerken 
 
Gemak dient de mens nog altijd en daarom voorzien veel merken in all-in-one contactlensvloeistof. Daarmee is het hele onderhoud van je lenzen in één keer klaar. Desinfectie, reiniging en het bewaren van de lens doe je allemaal met dezelfde contactlensvloeistof. Brilart kiest voor het beste van het beste en gunt jou als drager van contactlenzen ook het beste van het beste. Daarom hebben wij een zorgvuldige selectie van topmerken op het gebied van contactlensverzorging samengesteld. Bovendien voorzien wij in extra comfort met aanvullende oogverzorgingsproducten. Maak je keuze uit de selectie met topmerken en bestel online bij Brilart.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk