Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Daglenzen

Daglenzen: dragen en weggooien
Daglenzen draag je 1 dag en daarna gooi je de contactlenzen weg. Het bespaart je de dagelijkse moeite van het schoonmaken. Daarom zijn daglenzen ook de meest hygiënische lenzen. Bovendien bespaar je op de uitgaven voor het kopen van lenzenvloeistof. Die heb je niet nodig. De daglenzen geven je tot wel 16 uur per dag een perfect zicht.
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Daglenzen

Geweldig gemak en ideaal voor gevoelige ogen 
 
De lenzen die geschikt zijn voor eendaags gebruik zijn perfect als je voor het ultieme gemak kiest. Je doet de daglenzen in de ochtend in en hebt de hele tijd een helder zicht. Het gemak uit zich in het weggooien na gebruik. Dat is overigens ook een reden dat brildragers in voorkomende situaties gebruikmaken van deze lenzen. Het zijn contactlenzen die geen onderhoud nodig hebben, maar wel goed van pas komen als je een keer geen bril wilt dragen. Verder zijn de lenzen perfect voor jou als je hinder ondervindt van gevoelige ogen of van droge ogen. 
 
Daglenzen ook geschikt voor oogafwijking 
 
Wist je dat er ook torische daglenzen verkrijgbaar zijn bij Brilart? Als je een oogafwijking hebt, is het eveneens mogelijk om voor het gemak van deze lenzen te kiezen. Bijvoorbeeld multifocale lenzen of torische contactlenzen. 
 
Daglenzen ideaal voor de vakantie 
 
De daglenzen zijn natuurlijk ook perfect om mee op reis te nemen tijdens vakantie. Dan heb je misschien geen zin om elke avond trouw je lenzen te reinigen en dat hoeft met een daglens natuurlijk ook niet. Maak je keuze voor het merk dat bij jouw ogen past en bestel de daglenzen op sterkte voordelig online bij Brilart.

Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk