Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Dailies

DAILIES AquaComfort Plus (30 lenzen)
€ 23,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Dailies AquaComfort Plus contactlenzen zijn comfortabele daglenzen. De lens is goed te verdragen en makkelijk te hanteren en wordt door opticiens vaak voorgeschreven als instapmodel.

Dailies AquaComfort Plus (30 lenzen)
Met Dailies AquaComfort Plus geniet je de hele dag door van verfrissend comfort. De contactlenzen zijn de perfecte lenzen voor beginnende lensdragers maar ook voor ervaren lensdragers. De lenzen bieden comfort al meteen na het inbrengen van de lenzen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
Dagelijks knipper je ongeveer veertienduizend keer met je ogen. Dailies AquaComfort contactlenzen verfrissen je ogen iedere keer dat je knippert. De Blink-vochttechnologie houdt je ogen fris en gezond. Drie comfort componenten zorgen voor het ultieme draaggemak. Het eerste component zorgt voor een zijdezacht gevoel door middel van de comfortfilm. Het tweede component zorgt voor continu hydratatie van de lens die door middel van knipperen wordt geactiveerd. Het laatste component verfrist je ogen tot aan het einde van de dag.
Elke dag begint een nieuw paar steriele lenzen. Hierdoor is het dragen van daglenzen de meest hygiënische manier van lenzen dragen.
  •  Dailies contactlenzen zijn makkelijk in gebruik en ideaal als instapmodel.
  •  Drie comfort componenten houden je ogen de hele dag vochtig en fris.
  •  Dunne randen zorgen voor ultiem draagcomfort.
  •  Elke dag een nieuw paar steriele lenzen.
  •  Daglenzen hoef je niet te reinigen en te bewaren. 

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Dailies

Dailies contactlenzen zijn ontwikkeld door Alcon en bieden een fantastisch draagcomfort. Je hebt met deze lenzen in doorlopend een scherp en helder zicht. Dailies lenzen zijn daglenzen en die staan garant voor de beste hygiëne. Dat daglenzen het meest hygiënisch zijn, is overigens bevestigd door het NOG (Nederlands Oogheelkundig Gezelschap).
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk