Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Dailies

DAILIES AquaComfort Plus (90 lenzen)
€ 58,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
De DAILIES® AquaComfort Plus® (90 pack) contactlenzen bieden extra veel comfort. De lens ligt prettig op uw oog, wordt goed verdragen en is gemakkelijk te hanteren. Deze daglens wordt vaak door opticiens voorgeschreven als instapmodel. 

DAILIES®AquaComfort Plus®(90 lenzen)
De  DAILIES® AquaComfort Plus® (90 pack) contactlenzen van Alcon bieden all day comfort. De daglens ligt prettig op uw oog, wordt goed verdragen en is gemakkelijk te hanteren. Dailies lenzen worden vaak door opticiens voorgeschreven als instapmodel. Het dragen van lenzen is nog nooit zo comfortabel geweest.
Het geheim zit in een knipoog
Dagelijks knippert u ongeveer veertienduizend keer met uw ogen! Dailies Aqua Comfort verfrissen uw ogen bij iedere keer dat u knippert. Daglenzen dienen elke dag vervangen te worden door een nieuw paar voor uiterst scherp zicht. Drie comfort componenten zorgen voor het ultieme draaggemak en comfort, de gehele dag lang, iedere dag weer. Het eerste component zorgt voor een zijdezacht gevoel door middel van de comfort film. Het tweede component zorgt voor een continue hydratatie van lens en oog die door middel van het knipperen met het oog wordt geactiveerd. Het laatste component wordt ook door middel van knipperen geactiveerd en verfrist uw lenzen tot aan het einde van de dag. Een unieke manier van comfortabel en gemakkelijk lenzen indoen en lenzen dragen. 

Voordelen van DAILIES® AquaComfort Plus®
  •  Dailies contactlenzen zijn makkelijk in gebruik en ideaal als instapmodel.
  •  Drie comfort componenten houden uw ogen de hele dag vochtig en fris.
  •  Dunne randen zorgen voor ultiem draagcomfort.
  •  Elke dag een nieuw paar steriele lenzen.
  •  Daglenzen hoeft u niet te reinigen en te bewaren. 

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Dailies

Dailies contactlenzen zijn ontwikkeld door Alcon en bieden een fantastisch draagcomfort. Je hebt met deze lenzen in doorlopend een scherp en helder zicht. Dailies lenzen zijn daglenzen en die staan garant voor de beste hygiëne. Dat daglenzen het meest hygiënisch zijn, is overigens bevestigd door het NOG (Nederlands Oogheelkundig Gezelschap).
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk