Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Dailies

DAILIES AquaComfort Plus Multifocal (30 lenzen)
€ 33,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Dailies AquaComfort Plus Multifocal zijn multifocale daglenzen van fabrikant Alcon. De lenzen bieden scherp zicht van zowel dichtbij als veraf en voelen comfortabel aan vanwege het driecomponenten model. Met deze lenzen heb je dagelijks een fris en scherp zicht.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal (30 lenzen)
De Dailies AquaComfort Plus Multifocal daglenzen van Alcon zijn multifocale daglenzen ontwikkeld met het hydrogel materiaal. De lenzen liggen prettig in het oog en zorgen voor een extra frisse blik gedurende dag. Voor startende de lensdragers zijn de Dailies Aquacomfort Plus Multifocal uitermate geschikt omdat ze erg makkelijk te hanteren zijn.

De kenmerken en voordelen van Dailies AquaComfort Plus Multifocal
Met de fijne contactlenzen van Alcon heb je een fris gevoel de hele dag lang. De contactlenzen zijn ontwikkeld met drie comfort componenten die ultiem draaggemak garanderen. Het eerste component zorgt voor een zijdezacht gevoel in de ogen, waardoor je niet snel zult merken dat je lenzen inhebt. Het tweede component biedt de ogen extra hydratatie wanneer je knippert. Hierdoor heb je dagelijks gehydrateerde ogen. Het derde en laatste component zorgt voor een fris gevoel en een frisse blik. Met de Dailies AquaComfort zul je dagelijks genieten van een scherpe frisse blik.
  
  •  De lens is ontwikkeld met een speciale vochtlaag die wrijving voorkomt
  •  De lenzen houden vocht vast 
  •  De ogen worden gehydrateerd wanneer je knippert

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Dailies

Dailies contactlenzen zijn ontwikkeld door Alcon en bieden een fantastisch draagcomfort. Je hebt met deze lenzen in doorlopend een scherp en helder zicht. Dailies lenzen zijn daglenzen en die staan garant voor de beste hygiëne. Dat daglenzen het meest hygiënisch zijn, is overigens bevestigd door het NOG (Nederlands Oogheelkundig Gezelschap).
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk