Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Dailies

DAILIES AquaComfort Plus Toric (90 lenzen)
€ 84,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
DAILIES® AquaComfort Plus® Toric (90 lenzen) zijn torische daglenzen die astigmatisme corrigeren. De lenzen zijn erg comfortabel en makkelijk te hanteren. Ze worden door opiticiens vaak voorgeschreven als instapmodel.

DAILIES® AquaComfort Plus® Toric (90 lenzen)
DAILIES® AquaComfort Plus® Toric (90 lenzen) van Alcon zijn torische daglenzen die speciaal zijn ontwikkeld voor mensen met astigmatisme. De lenzen zijn ontwikkeld met het hydrogel materiaal en bieden daarom dagelijks comfort. Voor startende lensdragers zijn de lenzen uitermate geschikt omdat ze vrij makkelijk te hanteren zijn.

De kenmerken en voordelen van DAILIES® AquaComfort Plus® Toric
De Dailies AquaComfort Plus Toric lenzen zijn ontwikkeld met drie componenten. Elk component zorgt voor comfortabele lenzen met een scherp zicht. Het eerste component zorgt voor een fris en zijdezacht gevoel. Het tweede component biedt continue hydratatie waarneer je knippert met je oog. Zo krijg je dagelijks voldoende zuurstof in de ogen. Het laatste component wordt ook geactiveerd wanneer je met je ogen knippert. Met de Dailies AquaComfort Plus heb je een frisse en scherpe blik de hele dag lang.
 
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Dailies

Dailies contactlenzen zijn ontwikkeld door Alcon en bieden een fantastisch draagcomfort. Je hebt met deze lenzen in doorlopend een scherp en helder zicht. Dailies lenzen zijn daglenzen en die staan garant voor de beste hygiëne. Dat daglenzen het meest hygiënisch zijn, is overigens bevestigd door het NOG (Nederlands Oogheelkundig Gezelschap).
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk