Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Weeklenzen

Weeklenzen voor 1 week lang scherp zicht
Weeklenzen staan garant voor 1 week lang scherp zicht. Je mag kiezen of je de lenzen continue draagt of niet. Doe je de lenzen ‘s avonds uit? Dan heb je 2 weken lang profijt van de weeklenzen. Draag je de lenzen de hele tijd dag en nacht dan doe je na 1 week nieuwe in.
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Weeklenzen

Comfortabele weeklenzen dragen 
 
Het is zeker een comfortabele ervaring als je weeklenzen draagt. Deze lenzen zijn zo ontwikkeld dat er een eigenschap ontstaat met een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid. De contactlenzen houden bovendien op het ideale niveau vocht vast. Als jij voor gemak kiest, is de keuze voor weeklenzen snel gemaakt. Je mag de lenzen uitdoen en reinigen om deze de volgende ochtend weer in te doen. Dat hoeft echter niet. Overleg wel even met Brilart wat voor jou het best is. 
 
Ook geschikt voor oogafwijkingen 
 
De weeklenzen zijn in allerlei variaties en sterktes, maar ook van verschillende topmerken verkrijgbaar. Bovendien heb je met een oogafwijking eveneens de mogelijkheid om deze contactlenzen te dragen. Er zijn zowel multifocale weeklenzen beschikbaar net als torische lenzen naast de sferische weeklenzen voor bijziendheid- en verziendheidcorrectie. 
 
Weeklenzen voordelig online bestellen 
 
Brilart heeft voor jou de ideale weeklenzen in het aanbod beschikbaar. Bekijk de mogelijkheden en plaats online je bestelling voor de weeklenzen. Profiteer van extra voordeel met de goedkope weeklenzen die wij voor lage prijzen aanbieden. Zo betaal je bij ons nooit te veel voor een week lang helder zicht. Doe je de lenzen uit voordat je naar bed gaat? Vergeet dan ook niet om lenzenvloeistof mee te bestellen.
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk