Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen

Acuvue

ACUVUE® OASYS® (6 lenzen)
€ 29,00 / doosje
Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
De Acuvue Oasys lenzen van Johnson & Johnson zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar lenzen die optimaal draagcomfort creëren. Deze silicone hydrogel lenzen hebben een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid en houden je ogen zo gedurende de hele dag gehydrateerd. Ook zijn je ogen beschermd tegen UV stralen door de ingebouwde UV filter.

Acuvue Oasys (6 lenzen)
De lenzen zijn zo ontwikkeld dat je ervoor kunt kiezen ze 2 weken lang overdag te dragen of 1 week lang dag en nacht in te houden. Door het ultra-gladde oppervlak van de lens, glijden je oogleden soepel over de lenzen en voorkom je droge en vermoeide ogen. De Acuvue Oasys lenzen zijn beschikbaar voor correctie van bijziendheid en verziendheid.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
Van droge ogen zul je met deze lenzen geen last meer hebben. Dit komt door de Hydraclear Plus technologie die helpt de traanfilm te stabiliseren. Ideaal dus voor mensen die vaak gedurende de dag in een kantoorruimte zitten met de airco of verwarming aan of veel op een scherm kijken.
De ingebouwde klasse 1 UV filter in de lens, dit is de hoogste klasse van UV-bescherming, filtert meer dan 98% van de UVB-straling en 85% van de UVA-straling. Je ogen zijn zo dus altijd beschermd tegen schadelijke stralen van de zon.
De Acuvue Oasys lenzen zijn tweeweekse contactlenzen, beschikbaar voor correctie van bijziendheid en verziendheid. Je kunt er ook voor kiezen de lenzen gedurende 1 hele week, dag en nacht, te dragen en vervolgens weg te gooien.

De Acuvue Oasys lenzen zijn tweeweekse contactlenzen. Dit houdt in dat je ze 14 dagen lang overdag kunt dragen. Ook kun je ervoor kiezen ze 1 week lang, 7 dagen en 6 nachten, achtereen te dragen.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Acuvue

Acuvue contactlenzen zijn steeds herbruikbaar voor een bepaalde periode. De lenzen van dit merk zijn zacht en behoren tot de categorie met meest verkochte zachte contactlenzen die herbruikbaar zijn. Johnson & Johnson Vision Care is de producent van deze zachte lenzen. Er is voor iedereen een geschikt type beschikbaar. Bijvoorbeeld als daglens, weeklens of maandlens.
Gratis verzending
vanaf €50 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk