Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Acuvue

Acuvue Vita (6 lenzen)
€ 43,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Acuvue Vita (6 lenzen) zijn sferische maandlenzen van Johnson & Johnson. Ze zijn ontworpen voor betrouwbaar en superieur comfort wat de hele maand voortduurt. De hydratatie van de lenzen worden gemaximaliseerd en behouden dankzij de HydraMax™ Technologie. De lenzen beschikken ook over een UV-filter.

Acuvue Vita (6 lenzen)
Deze Acuvue lenzen zijn ontwikkeld om de hele maand door comfortabel te blijven. De comfortabiliteit zal dus niet afnemen gedurende de maand. De lenzen zijn gemaakt met de HydraMax™ Technologie, welke de lenzen bevochtigt. De hydratatie wordt gemaximaliseerd en behouden in de lens. Ze beschikken ook over een UV-filter, welke de ogen beschermt tegen zonnestralen. Let op! Het is geen vervanging voor zonnebrillen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
Acuvue Vita zijn lenzen die de hele maand lang comfortabel blijven. Er is dus geen afname van comfortabiliteit gedurende de maand.
De lenzen maximaliseren en behouden de hydratatie in de hele lens. Zo blijven de lenzen bevochtigd en comfortabel.
Het UV-filter beschermt de ogen tegen schadelijke zonnestralen. Let op! Lenzen bedekken niet het gehele oogoppervlak en zijn dus geen vervanging voor zonnebrillen.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Acuvue

Acuvue contactlenzen zijn steeds herbruikbaar voor een bepaalde periode. De lenzen van dit merk zijn zacht en behoren tot de categorie met meest verkochte zachte contactlenzen die herbruikbaar zijn. Johnson & Johnson Vision Care is de producent van deze zachte lenzen. Er is voor iedereen een geschikt type beschikbaar. Bijvoorbeeld als daglens, weeklens of maandlens.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk