Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Acuvue

1-Day Acuvue Moist (30 lenzen)
€ 26,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
De 1-Day Acuvue Moist lenzen van Johnson & Johnson zijn ideale dag lenzen door het uitzonderlijke draagcomfort. Doordat het lensmateriaal een vochtrijk ingrediënt bevat, zorgt de lens de hele dag voor een fris en comfortabel gevoel. De 1-Day Acuvue moist lenzen bevatten een klasse 2 UV-filter dat beschermt tegen schadelijke UV stralen. Ook zeer geschikt voor mensen met seizoensgebonden allergieën.

1-Day Acuvue Moist (30 lenzen)
Door de unieke Lacreon Technologie blijven deze lenzen de hele dag comfortabel zitten. Deze technologie houdt PVP (Polyvinylpyrrolidone) vast in de lens wat ervoor zorgt dat er een stabiele traanfilm over de contactlens ontstaat. Hierdoor wordt eventueel discomfort geminimaliseerd.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
Door de hoge zuurstofdoorlaatbaarheid én het hoge watergehalte in de 1-Day Acuvue Moist lens blijven je ogen de hele dag goed gehydrateerd en vochtig, wat ook weer bijdraagt aan het optimale draagcomfort.
De lenzen zijn voorzien van een 1-2-3 markering. Deze markering helpt je bij het controleren of de lens wel aan de juiste kant in je oog zit. Daarnaast hebben de lenzen een lichtblauwe tint die ervoor zorgt dat de lenzen goed zichtbaar zijn en je ze zo gemakkelijk uit de verpakking kunt halen.
De 1-Day Acuvue Moist lenzen zijn daglenzen. Daglenzen staan bekend als de meest hygiënische optie onder de contactlenzen. Dit komt doordat het wegwerplenzen zijn en je ze maar 1 keer gebruikt. Je doet s’ochtends een nieuwe, schone set in en s’avonds voor het slapen gaan gooi je ze weg. Zo hoef je ook geen lenzenvloeistof aan te schaffen.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Acuvue

Acuvue contactlenzen zijn steeds herbruikbaar voor een bepaalde periode. De lenzen van dit merk zijn zacht en behoren tot de categorie met meest verkochte zachte contactlenzen die herbruikbaar zijn. Johnson & Johnson Vision Care is de producent van deze zachte lenzen. Er is voor iedereen een geschikt type beschikbaar. Bijvoorbeeld als daglens, weeklens of maandlens.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk