Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Acuvue

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe (90 lenzen)
€ 82,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe (90 lenzen) zijn de ideale daglenzen voor mensen die snel droge of geïrriteerde ogen krijgen in uitdagende omgevingen. Deze lenzen van Johnson & Johnson geven helder en scherp zicht. Dankzij het ultieme draagcomfort van deze lenzen kan je ze de hele dag moeiteloos dragen. De lenzen hydrateren de ogen voortdurend.

Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe (90 lenzen)
Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe zijn een goede keuze voor mensen die snel last hebben van droge ogen. Vooral wanneer er snel last is in uitdagende omgevingen. De lenzen zorgen namelijk voor een goede hydratatie van het oog, waardoor de lenzen comfortabel blijven gedurende de dag. De lenzen geven daarnaast een helder en scherp zicht, gecombineerd met het gemak van daglenzen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
Goede hydratatie voor de lenzen, waardoor ze geschikt zijn voor mensen die snel droge of geïrriteerde ogen hebben.

De lenzen presteren goed in uitdagende omgevingen, zoals wanneer je langdurig naar een beeldscherm moet kijken of in een ruimte zit met air-conditioning.

De lenzen zijn comfortabel en geven helder en scherp zicht.

Er is UV-bescherming beschikbaar in deze lenzen. Deze lenzen zijn geen vervanging voor zonnebrillen, aangezien ze niet het gehele oogoppervlak bedekken.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Acuvue

Acuvue contactlenzen zijn steeds herbruikbaar voor een bepaalde periode. De lenzen van dit merk zijn zacht en behoren tot de categorie met meest verkochte zachte contactlenzen die herbruikbaar zijn. Johnson & Johnson Vision Care is de producent van deze zachte lenzen. Er is voor iedereen een geschikt type beschikbaar. Bijvoorbeeld als daglens, weeklens of maandlens.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk