Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Maandlenzen

Comfortabele en zachte maandlenzen 
 
De maandlenzen zijn comfortabel en zacht. Je hebt voor een hele maand helder zicht maar een enkel paar nodig. De lenzen laten een hoog gehalte aan zuurstof toe en zijn om die reden fijn om de volledige dag in te hebben. Brilart heeft een grote verscheidenheid aan maandlenzen beschikbaar. Ook als je een oogafwijking hebt, bieden wij je diversiteit in het aanbod. Bijvoorbeeld met torische maandlenzen en multifocale maandlenzen. Bij de bestelling houd je uiteraard rekening met de sterkte van de lenzen. 
 
Vervanging na een maand 
 
Na een maand vervang je de maandlenzen voor een nieuw paar. Het is wel belangrijk om de lenzen iedere keer weer goed te onderhouden. Dat doe je door voor het slapengaan de lenzen met speciale lenzenvloeistof te reinigen. De contactlenzen bewaar je tijdens de nacht in een speciaal doosje met vloeistof. Zo blijven de maandlenzen vochtig en draag je deze de volgende weer op een comfortabele manier.
 
Voordelig maandlenzen bestellen 
 
Je hebt in een jaar maar 12 setjes maandlenzen nodig. Dat maakt dit type contactlenzen tot het meest goedkope soort lenzen. Vanwege de grote populariteit heb je een diversiteit aan opties en is het mogelijk om extra goedkope maandlenzen te bestellen. Zo ben je op jaarbasis heel voordelig uit bij het kopen van maandlenzen bij Brilart. Bekijk het assortiment maar eens en ontdek welke lenzen voor jou het meest geschikt zijn. 
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk