Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Ultra

Ultra 6 lenzen
€ 45,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Ultra (6 lenzen) zijn maandlenzen van Bausch & Lomb die zijn ontworpen om comfortabel te blijven bij een uitdagende levensstijl. Deze sferische lenzen hydrateren de ogen namelijk gedurende de dag, ook wanneer er langdurige naar beeldschermen wordt gekeken.

Ultra (6 lenzen)
Ultra contactlenzen zijn gemaakt om een uitzonderlijk draagcomfort te bieden. De lenzen zijn dan ook gemaakt van silicone hydrogel en beschikken over de MoistureSeal Technology, welke ervoor zorgt dat de lenzen tot wel 95% vocht vasthouden. Hierdoor zijn de lenzen perfect voor mensen die dagelijks langdurig naar beeldschermen moeten kijken of zich in droge ruimtes bevinden.

Belangrijkste kenmerken en voordelen

Deze zachte maandlenzen zijn perfect voor mensen die langdurig gebruik maken van digitale apparaten. Ze blijven tot wel 16 uur comfortabel.

Dankzij de MoistureSeal Technology houden de lenzen tot 95% van het vocht vast. Het lensoppervlak is absorberend.

De lenzen beschikken over een lichtblauwe hanteringstint, waardoor ze gemakkelijker zijn in gebruik.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Ultra

Ultra contactlenzen zijn afkomstig van de producent Bausch & Lomb. Dat is een toonaangevend bedrijf dat al decennia lenzen vervaardigt. De Ultra lenzen zijn op basis van speciale technologieën ontwikkeld. Daarom is de mate van vochtvasthoudendheid van de lens ook uniek en extreem hoog met 95%. Last van droge ogen krijg je niet met deze lens.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk