Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Ultra

Ultra for Presbyopia 6 lenzen
€ 80,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Ultra for Presbyopia (6 lenzen) zijn multifocale maandlenzen van Bausch & Lomb die zijn ontwikkeld om presbyopie (ouderdomsverziendheid) te corrigeren. Naast het scherpe zicht bieden ze ook een uitzonderlijk comfort. Zo zijn meerdere technologieën gebruikt om dit te verwezenlijken.

Ultra for Presbyopia (6 lenzen)
De Ultra lenzen hebben een 3-Zone Progressive Design, wat zorgt voor een scherp zicht waar het echt nodig is. Elke zone zorgt voor goed zicht op een bepaalde afstand, namelijk dichtbij, op tussenafstand en veraf. Zo blijft het visus consistent en is er bereik over het totale sterkte.

De lenzen zijn ook ontwikkeld met de MoistureSeal Technologie. Dit draagt bij aan een optimaal draagcomfort door het vochtbehoud in de lens hoog te houden. Zo bevat het na 16 uur nog 95% van het vocht. Daarnaast beschikken ze over een dunne lensrand, waardoor ze beter op het oog aanvoelen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
Deze multifocale maandlenzen zorgen voor een helder en scherp zicht op alle afstanden. Dankzij het speciale design is er een consistente visus.
Met de MoistureSeal Technologie houdt de lens na 16 uur nog 95% van het vocht vast in de lens. Deze technologie voorkomt droge of geïrriteerde ogen.
De lenzen hebben een dun lensontwerp voor optimaal draagcomfort.
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Ultra

Ultra contactlenzen zijn afkomstig van de producent Bausch & Lomb. Dat is een toonaangevend bedrijf dat al decennia lenzen vervaardigt. De Ultra lenzen zijn op basis van speciale technologieën ontwikkeld. Daarom is de mate van vochtvasthoudendheid van de lens ook uniek en extreem hoog met 95%. Last van droge ogen krijg je niet met deze lens.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk