Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Ultra

Ultra for astigmatism 6 lenzen
€ 65,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Ultra for Astigmatism (6 lenzen) zijn maandlenzen van Bausch & Lomb die astigmatisme corrigeren. Deze torische lenzen geven consistent een scherp zicht. Ook zul je met deze lenzen de gehele dag een comfortabel gevoel hebben. Dit is te danken aan de MoistureSeal Technologie, waardoor de lenzen bevochtigd blijven.

Ultra for Astigmatism (6 lenzen)
Deze maandlenzen zijn ontwikkeld om astigmatisme te corrigeren. De lenzen geven een consistent scherp zicht en behouden tot 95% vocht vast in de lens. Ook zorgen de lenzen ervoor dat het zicht stabiel blijft. Deze torische lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel en voorzien van de MoistureSeal Technology. Deze technologie zorgt de ultieme combinatie tussen een hoge zuurstofdoorlatendheid en een lage modulus. De technologie voorkomt droge ogen door de uitstekende bevochtiging.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
Deze torische lenzen corrigeren astigmatisme. Ze zorgen daarbij voor een consistent, stabiel en scherp zicht.
Dankzij de MoistureSeal Technology, behouden de lenzen tot 95% vocht vast. De lenzen worden uitstekend bevochtigd en zijn ideaal voor mensen met droge ogen.
De lenzen zijn gemaakt van silicone hydrogel voor een ultiem draagcomfort.
Er is een mooie combinatie gevormd tussen een hoge zuurstofdoorlatendheid en een lage modulus.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Ultra

Ultra contactlenzen zijn afkomstig van de producent Bausch & Lomb. Dat is een toonaangevend bedrijf dat al decennia lenzen vervaardigt. De Ultra lenzen zijn op basis van speciale technologieën ontwikkeld. Daarom is de mate van vochtvasthoudendheid van de lens ook uniek en extreem hoog met 95%. Last van droge ogen krijg je niet met deze lens.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk