Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Oogzorg

Oogverzorging bij contactlenzen
Oogverzorging is extra belangrijk als je contactlenzen draagt. Misschien herken je het wel dat je als de dag bijna voorbij is, droge of vermoeide ogen hebt. Gebruik je make-up en draag je lenzen? Hygiëne is ook van groot belang als je lenzen draagt en make-up op hebt. Er zijn voor optimale oogverzorging verschillende verzorgingsproducten beschikbaar bij Brilart.
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Oogzorg

Tips voor oogverzorging bij lenzen 
 
Een goede oogverzorging is bepalend voor de ervaring van optimaal draagcomfort als je lensdrager bent. Het is nu eenmaal zo dat lensdragers eerder last krijgen van droge ogen. Of van vermoeide en gevoelige ogen. Als je goede lenzen draagt, is de kans op droge ogen wel minder. Toch bestaat altijd de kans dat de lenzen minder fijn aanvoelen. Dan is het aan te raden om verzorgingsproducten voor je ogen te gebruiken. Bijvoorbeeld producten die je verlichting geven of voor verkoeling zorgen. Of die de vochtbalans van je ogen weer op peil brengt. Het is ideaal als je ogen gevoelig zijn dat de oogverzorging direct verlichting biedt. 
 
Breed assortiment voor oogverzorging 
 
Brilart heeft meerdere producten beschikbaar op het gebied van oogverzorging, zoals oogdruppels. Je hebt de mogelijkheid om oogdruppels direct in je oog te druppelen, of om de lenzen eruit te halen en daar de oogdruppels op te doen. Bij een goede oogverzorging merk je al snel de voordelen van de producten. Bekijk de verschillende verzorgingsproducten maar eens die verlichting geven bij gevoelige of droge ogen. Na je keuze te hebben gemaakt, plaats je de bestelling simpel online bij Brilart. 
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk