Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Systane

Systane® ULTRA 10ml
€ 16,50
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Systane® ULTRA oogdruppels hebben klinisch bewezen een langdurige bescherming te bieden en symptomen van droge ogen te verlichten. Beschermt en helpt het oppervlak van de traanfilm te herstellen, zelfs voor contactlensdragers.

Systane® ULTRA oogdruppels
Te lang naar een computerscherm kijken, kunnen het gevoel van droogheid erger maken. Als je last hebt van droge ogen, kunnen Systane® ULTRA-oogdruppels je de verlichting bieden die je nodig hebt. De snelle en doeltreffende formule van deze kalmerende en hydraterende druppels bieden onmiddellijk comfort van bij de eerste knipperslag.

Onmiddellijke hydratie
Bij het gebruik van contactlenzen stopt de traanfilm over het hele oog. Dit kan droge ogen, jeuk, branderig gevoel of irritatie veroorzaken. Alcon's Systane® ULTRA bestaat uit een combinatie van stoffen (HP-Guar en Sorbitol) die op natuurlijke wijze opgaan in de traanfilm van het oog en een genezend en beschermend schild op het hoornvliesoppervlak creëren. Door het gevoel van opluchting en onmiddellijke hydratatie kunt u uw contactlenzen in alle comfort gebruiken.

Je mag Systane® ULTRA gebruiken tijdens het dragen van je contactlenzen.

 

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Systane

Systane is een bekend merk op het gebied van de ontwikkeling van verzorgingsproducten voor ogen. Er is een compleet assortiment beschikbaar om je ogen in topconditie te houden. Als je contactlenzen draagt, is het bijvoorbeeld van belang om voor een goede vochtigheid te zorgen. Doe je dat niet dan krijg je snel last van droge ogen.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk