Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Systane

Systane® COMPLETE 10ml
€ 19,00
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Systane® COMPLETE zijn oogdruppels van Alcon. De exlusieve technologie zorgt ervoor dat je niet snel last zult hebben van droge ogen. Doordat alle lagen van de traanfilm worden behandeld, zal ongemak verlicht worden en zul je de hele dag gehydrateerde ogen hebben. Dankzij het praktische formaat van 10 ml kun je het altijd en overal meenemen.

Systane® COMPLETE oogdruppels
Systane® COMPLETE zijn oogdruppels van Alcon, gemaakt van een geavanceerde technologie die de symptomen van alle soorten droge ogen kan behandelen. De oogdruppels behandelen alle lagen van de traanfilm waardoor het ongemak van extra droge ogen weggenomen wordt. Met deze oogdruppels heb je gehydrateerde en frisse ogen de hele dag lang.

De kenmerken en voordelen van Systane® COMPLETE 
De Systane® COMPLETE oogdruppels van fabrikant Alcon zijn gemaakt om de integriteit van de traanfilm te kunnen handhaven. Dankzij de technolgie worden kleine scheurtjes in de ogen hersteld en gestabiliseerd. Tegelijkertijd zorgt de HP-Guar-verbinding dat vocht wordt vastgehouden in de ogen en wordt de waterige laag gestabiliseerd. De Systane® COMPLETE oogdruppels zorgen voor een snelle verlichting en uitstekende bescherming.

LET OP: Gebruik voor of na het dragen van contactlenzen. Niet te gebruiken tijdens het dragen van contactlenzen.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Systane

Systane is een bekend merk op het gebied van de ontwikkeling van verzorgingsproducten voor ogen. Er is een compleet assortiment beschikbaar om je ogen in topconditie te houden. Als je contactlenzen draagt, is het bijvoorbeeld van belang om voor een goede vochtigheid te zorgen. Doe je dat niet dan krijg je snel last van droge ogen.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk