Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Systane

Systane® BALANCE 10ml
€ 18,00
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Systane® BALANCE zijn hydraterende oogdruppels die de lipidelaag van de ogen ondersteunen en herstellen. Ze hydrateren en houden vocht vast om langdurige symptomen van droge ogen te verlichten. Beschikbaar in verpakkingen van 10 ml, ideaal voor mensen met matige of ernstige droge ogen.

Verlichting van ernstige symptomen
Systane® BALANCE-oogdruppels zijn speciaal ontworpen voor de behandeling van de meest ernstige gevallen van droge ogen, veroorzaakt door Meiboom Klier Dysfunctie (MKD). Systane® combineert het gemak van oogdruppels met de bescherming van de gel om de natuurlijke vetten in de traanfilm te versterken en te stabiliseren, waardoor de verdamping van de traan wordt voorkomen.

Intensieve hydratatie
Systane® BALANCE werkt actief op de 3 lagen van de traanfilm en herstelt de delicate lipidelaag van het oog, ter ondersteuning van de natuurlijke werking van tranen en het vasthouden van vocht. Het hydraterende effect helpt droge, geïrriteerde en rode ogen te verjongen en te verlichten.

Voordelen

  • Bevat een combinatie van hyaluronzuur (HA) en HP-Guar.
  • Het fungeert als een "verband" om de regeneratie van beschadigde cellen op het oogoppervlak mogelijk te maken.

LET OP:Gebruik voor of na het dragen van contactlenzen. Niet gebruiken tijdens het dragen van contactlenzen.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Systane

Systane is een bekend merk op het gebied van de ontwikkeling van verzorgingsproducten voor ogen. Er is een compleet assortiment beschikbaar om je ogen in topconditie te houden. Als je contactlenzen draagt, is het bijvoorbeeld van belang om voor een goede vochtigheid te zorgen. Doe je dat niet dan krijg je snel last van droge ogen.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk