Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Torische lenzen

Torische lenzen voor astigmatisme
Torische lenzen voor astigmatisme zijn contactlenzen met een cilinder. Dat betekent dat de torische contactlenzen speciaal zijn ontwikkeld voor ogen die een cilinderafwijking hebben. Heb je ogen met een cilinderafwijking? Dan heb je een onscherp zicht in de verte en dichtbij. De torische lens zorgt daarbij voor een correctie van het zicht. Een combinatie met bijziendheid en verziendheid is mogelijk bij astigmatische ogen.
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Torische lenzen

Correctie van het zicht met torische lenzen 
 
De correctie van het zicht vindt met torische lenzen op een andere manier plaats dan bij reguliere sferische contactlenzen. Daar waar een standaard lens een enkele sterkte corrigeert, is dat bij een torische contactlens anders. Deze lenzen corrigeren niet alleen een sterke, bijziendheid of verziendheid, maar ook astigmatisme. Er zijn als het ware verticaal en horizontaal in de lens twee verschillende brandpunten aangebracht. Bij een normale lens is dat maar één brandpunt. 
 
Uitgebreid aanbod torische contactlenzen 
 
Brilart biedt het voordeel dat er een gevarieerd aanbod is met torische lenzen. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om voor torische daglenzen te kiezen. Deze lenzen staan iedere dag weer garant voor een comfortabel en helder zicht. Of draag je liever weeklenzen voor astigmatisme? Dat is eveneens mogelijk net als dat wij je de keuze bieden om torische maandlenzen te bestellen. Deze lenzen zijn goedkoop in gebruik en daarom onder de lenzendragers een populaire optie. 
 
Extra comfort met zachte lenzen voor astigmatisme 
 
Het is bekend dat zachte lenzen voor astigmatisme extra draagcomfort bieden. Harde torische lenzen zijn net even wat droger en ook meer kwetsbaar. Overleg met de opticien wat voor jou de beste oplossing is en bestel je torische lenzen gemakkelijk online bij Brilart.
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk