Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen

Acuvue

ACUVUE® OASYS® for ASTIGMATISM (6 lenzen)
€ 42,00 / doosje
Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
De ACUVUE® OASYS® for ASTIGMATISM (6 pack) contactlenzen van fabrikant Johnson & Johnson Vision Care zijn twee-wekelijkse silicone hydrogel contactlenzen en houden de ogen de hele dag gehydrateerd en fris. De Acuvue Oasys for Astigmatism zijn torische lenzen speciaal ontwikkeld voor mensen met astigmatisme. Door het silicone hydrogel materiaal in de lenzen worden de ogen de hele dag gehydrateerd en zijn ze na een lange dag nog steeds onvermoeid!

Acuvue Oasys for Astigmatism (6 lenzen)
De Acuvue Oasys for Astigmatism contactlens is een ultragladde torische lens voor mensen met astigmatisme. In de lens zijn de Accelerated Stabilisation Design (ASD) voor helder en stabiel zicht met Hydraclear Plus gecombineerd voor ultiem comfort gedurende de hele dag. Belangrijkste voordelen:
  •  Scherp zicht gedurende de hele dag
  •  Stabilisatie van de lens
  •  Ongezien comfort
  •  Goede bevochtiging
  •  Lichtblauwe tint om de lenzen makkelijk te kunnen hanteren
  •  Hoogste UVA en UVB (UV) bescherming

UV filter
De Acuvue Oasys contactlenzen corrigeren niet alleen uw ogen, door de ingebouwde UV filter beschermen ze het hoornvlies en het oog ook voor een groot deel tegen schadelijke UVA en UVB (UV) straling. Dit maakt dat deze lens de juiste keuze is voor mensen die last hebben van lichtovergevoeligheid of mensen die snel last hebben van geïrriteerde en/of droge ogen in zonnige omgevingen. Let op! Doordat de lenzen slechts uw gedeeltelijk uw ogen bedekken, zijn ze geen vervanging van een zonnebril. Raadpleeg een oogspecialist voor meer informatie over de bescherming van uw ogen tegen UV straling.

De Acuvue Oasys lenzen zijn tweeweekse contactlenzen. Dit houdt in dat je ze 14 dagen lang overdag kunt dragen. Ook kun je ervoor kiezen ze 1 week lang, 7 dagen en 6 nachten, achtereen te dragen.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Acuvue

Acuvue contactlenzen zijn steeds herbruikbaar voor een bepaalde periode. De lenzen van dit merk zijn zacht en behoren tot de categorie met meest verkochte zachte contactlenzen die herbruikbaar zijn. Johnson & Johnson Vision Care is de producent van deze zachte lenzen. Er is voor iedereen een geschikt type beschikbaar. Bijvoorbeeld als daglens, weeklens of maandlens.
Gratis verzending
vanaf €50 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk