Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Acuvue

ACUVUE® VITA™ for Astigmatism (6 lenzen)
€ 54,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Haal het maximale comfort uit uw maandlenzen. Dankzij de HydraMax technologie bieden ze een superieur comfort gedurende de hele maand.
Vindt u uw maandlenzen niet comfortabel? Wellicht gebruikt u gedurende de maand oogdruppels of neemt u herhaaldelijk de lenzen uit, om het discomfort te verminderen. Als dit vertrouwd klinkt, dan kunnen de Acuvue Vita met HydraMax technologie een oplossing zijn! De lens is gemaakt van een niet-gecoate silicone hydrogel formule om voor optimale hydratatie van de lens te zorgen. 

ACUVUE VITA™ for Astigmatism
De Acuvue Vita contactlenzen zijn de allereerste maandlenzen van fabrikant Johnson & Johnson. Dankzij de HydraMax technologie bieden ze een superieur comfort gedurende de hele maand. 
Maximale hydratatie met HydraMax Technologie
Ontdek het verschil van de HydraMax Technologie. Het helpt niet alleen de hydratatie te maximaliseren in de hele lens maar ook te behouden. Zo biedt de Acuvue Vita blijvend comfort, de hele maand lang. Daarnaast zijn de nieuwe ACUVUE VITA for Astigmatism contactlenzen uitgerust met het Eyelid Stabilised design. De torische lens werd zo ontworpen dat het steeds de optimale positie behoudt tijdens de draagtijd. Bovendien bevatten de Acuvue Vita contactlenzen een klasse 1 UV-filter zodat je ogen nog beter beschermd worden tegen schadelijke zonnestralen.
  
 
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Acuvue

Acuvue contactlenzen zijn steeds herbruikbaar voor een bepaalde periode. De lenzen van dit merk zijn zacht en behoren tot de categorie met meest verkochte zachte contactlenzen die herbruikbaar zijn. Johnson & Johnson Vision Care is de producent van deze zachte lenzen. Er is voor iedereen een geschikt type beschikbaar. Bijvoorbeeld als daglens, weeklens of maandlens.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk