Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen

AirOptix

AIR OPTIX plus HydraGlyde for Astigmatism (6 lenzen)
€ 58,50 / doosje
Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Heb je regelmatig last van droge ogen? Dat is vanaf nu verleden tijd. Dankzij de nieuwste technologie  zorgt de torische maandlens “Air Optix hydraglyde” ervoor dat je ogen kunnen ademenen. Start je dag zonder zorgen en gun je ogen een buitengewoon, optimaal comfort!

AIR OPTIX plus HydraGlyde for Astigmatism (6 lenzen) De innovatieve Air Optix Hydraglyde for astigmatism is speciaal ontworpen ter correctie van astigmatism (met cylinder en as-waarde). Dankzij de toepassing van twee nieuwe technologieën is het een grote sprong vooruit in de ontwikkeling van contactlenzen. De HydraGlyde® Moisture Matrix zorgt voor een optimale hydratie, terwijl deSmartShield technologie de ogen beschermt tegen eiwitten, vetten en andere vervuilende stoffen.  
Zeg 'nee' tegen droge ogen Air Optix Hydraglyde van Alcon is een maandlens die speciaal ontwikkeld werd om droge, geïrriteerde ogen te vermijden. De lens bestaat uit een Hydraglyde laag, die ervoor zorgt dat je ogen langer gehydrateerd blijven. Bovendien beschermt dit extra laagje tegen eiwitten, vetaanslag en andere vervuilende stoffen, zodat je lens proper blijft.

Dit is dus dé ideale lens voor lensdragers die last hebben van droge ogen of zich graag ten volle uitleven tijdens het sporten. Waar wacht je nog op? Je oplossing is in zicht. 


Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

AirOptix

Air Optix contactlenzen zijn vervaardigd van een speciaal soort materiaal in de vorm van silicone hydrogel. Hierdoor is de mate van zuurstofdoorlatendheid enorm groot. Dat zorgt voor het tegengaan van droge ogen. De lenzen van Air Optix houden van de ochtend tot het uitdoen vocht vast. Deze eigenschappen zijn te danken aan de TriComfort technologie.
Gratis verzending
vanaf €50 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk