Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

AirOptix

AirOptix Plus HydraGlyde (6 lenzen)
€ 43,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Air Optix Plus HydraGlyde (6 lenzen) zijn maandlenzen van Alcon die zijn ontworpen voor goede comfortabiliteit door hydratatie van de lens. Zo wordt het lensoppervlak de hele dag bevochtigd. Het zijn dan ook lenzen die geschikt zijn voor mensen met droge ogen. Een unieke technologie voorkomt proteïneopbouw op de contactlens.

Air Optix Plus HydraGlyde (6 lenzen)
Deze lenzen van Alcon leveren een hydratatie gedurende de hele dag. Dit wordt gedaan door de HydraGlyde® Vochtmatrix. Zo blijven de lenzen comfortabel en vochtig. Dankzij de SmartShield®-technologie wordt proteïneopbouw voorkomen en zullen de lenzen helder blijven, zonder irritaties. Het silicone-hydrogel materiaal zorgt voor optimaal draagcomfort.
 
Belangrijkste kenmerken en voordelen 
De maandlenzen kunnen tot 30 dagen worden gedragen.
Dankzij de HydraGlyde® Vochtmatrix worden de lenzen gedurende de dag bevochtigd, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met droge ogen en irritaties.
De SmartShield®-technologie zorgt ervoor dat er geen proteïnen aan de lenzen hechten, waardoor de lenzen helder en comfortabel blijven.
Door het silicone-hydrogel materiaal liggen de lenzen zeer comfortabel op het oog.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

AirOptix

Air Optix contactlenzen zijn vervaardigd van een speciaal soort materiaal in de vorm van silicone hydrogel. Hierdoor is de mate van zuurstofdoorlatendheid enorm groot. Dat zorgt voor het tegengaan van droge ogen. De lenzen van Air Optix houden van de ochtend tot het uitdoen vocht vast. Deze eigenschappen zijn te danken aan de TriComfort technologie.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk