Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

AirOptix

AIR OPTIX plus HydraGlyde Multifocal (6 lenzen)
€ 71,50 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Wat denk je van een optimaal zicht, zowel dichtbij als veraf? Yes, please! Dan stellen we je graag voor aan de nieuwste, multifocale lens van Alcon. De nieuwste SmartShield technologie combineert alle voordelen in één lens: optimaal draagcomfort, uitstekend zicht, non-stop hydratie, resistentie tegen afzettingen.
Berg die leesbril dus maar snel op, want dankzij de Air Optix Hydraglyde Multifocal lens kan je met een gerust hart zonder.  

AIR OPTIX plus HydraGlyde Multifocal (6 lenzen)
De Air Optix Hydraglyde Multifocal is de innovatieve, verbeterde versie van de Air Optix Aqua multifocal. Dankzij de toepassing van twee nieuwe technologieën is het een grote sprong vooruit in de ontwikkeling van contactlenzen. De HydraGlyde® Moisture Matrix zorgt voor een optimale hydratie, terwijl deSmartShield technologie de ogen beschermt tegen eiwitten, vetten en andere vervuilende stoffen.

Moisture Matrix voor extra comfort
Air Optix plus HydraGlyde Multifocal is een maandlens die speciaal ontworpen is om het beste zicht te garanderen vanop alle afstanden.
Bij het ontwerp van de lens werd rekening gehouden met onze overweldigende, digitale levensstijl. Je ogen krijgen veel te verduren door urenlang naar je computerscherm te staren. Om vermoeide ogen tegen te gaan, intregeerde Alcon een Moisture Matrix. Die zorgt voor een opmerkelijke zuurstofdoorlaatbaarheid, zodat je ogen deze digitale wereld niet moe worden.
Meer kijkcomfort, meer ontspanning, minder droge ogen… dat is/dat staat gelijk aan de Air Optix Hydraglyde Multifocal! 
  
 
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

AirOptix

Air Optix contactlenzen zijn vervaardigd van een speciaal soort materiaal in de vorm van silicone hydrogel. Hierdoor is de mate van zuurstofdoorlatendheid enorm groot. Dat zorgt voor het tegengaan van droge ogen. De lenzen van Air Optix houden van de ochtend tot het uitdoen vocht vast. Deze eigenschappen zijn te danken aan de TriComfort technologie.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk