Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Acuvue

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism (90 lenzen)
€ 80,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
1-Day Acuvue Moist for Astigmatism (90 lenzen) zijn daglenzen van fabrikant Johnson & Johnson. De torische lenzen zijn ontworpen om helder en stabiel zicht te leveren aan mensen met astigmatisme. Met elke keer dat je knippert met het oog, worden de lenzen gestabiliseerd. Ook beschikken de lenzen over een vochtkussen, waardoor de lenzen comfortabel zijn.

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism (90 lenzen)
1-Day Acuvue Moist for Astigmatism (90 lenzen) zijn ontworpen om een helder en stabiel zicht te combineren met comfortabiliteit. Dit wordt gedaan met behulp van het Eye Stabilised Design 2 en LACREON® Technologie, welke zorgen voor stabiliteit en hydratatie van de lens. De lenzen beschikken over een UV-filter, wat de ogen helpt beschermen tegen stralingen van de zon. Let er wel op dat dit geen vervanging is van zonnebrillen.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
Met deze lenzen heb je gedurende de hele dag scherp en helder zicht.
De lenzen bieden daarnaast ook een stabiel zicht. Het Eyelid Stabilised Design 2 zorgt ervoor dat elke keer wanneer jij knippert, de lenzen weer gestabiliseerd worden.
Dankzij de LACREON® technologie bevatten de lenzen een vochtkussen, wat de hele dag de lenzen bevochtigd.

Deze lenzen bieden UV-bescherming, wat dient als extra bescherming tegen de zon. Wel is het belangrijk dat je een zonnebril blijft dragen.
 
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Acuvue

Acuvue contactlenzen zijn steeds herbruikbaar voor een bepaalde periode. De lenzen van dit merk zijn zacht en behoren tot de categorie met meest verkochte zachte contactlenzen die herbruikbaar zijn. Johnson & Johnson Vision Care is de producent van deze zachte lenzen. Er is voor iedereen een geschikt type beschikbaar. Bijvoorbeeld als daglens, weeklens of maandlens.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk