Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Acuvue

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 lenzen)
€ 30,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
1 Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 pack) contactlenzen van Johnson & Johnson zijn speciaal voor mensen met een torische/cilindrische afwijking. Door het speciale ontwerp stabiliseren de lenzen zich snel op het oog, ook bij veel en snel bewegen. Deze daglenzen houden uw ogen gehydrateerd en door de goede zuurstoftoevoer zijn droge vermoeide ogen aan het eind van de dag verleden tijd!

1-Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 lenzen)
Met de 1-Day Acuvue Moist for Astigmatism (30 pack) kunt u een maand lang vooruit. Deze silicone hydrogel contactlenzen zijn zo comfortabel, dat u vergeet dat u contactlenzen draagt. Belangrijkste voordelen:
  •  Scherp zicht gedurende de hele dag
  •  Stabilisatie van de lens
  •  Ongezien comfort
  •  Goede bevochtiging
  •  Lichtblauwe tint om de lenzen makkelijk te kunnen hanteren
  •  Hoogste UVA en UVB (UV) bescherming

Lacreon-technologie
Door de Lacreon-technologie in deze contactlens houdt de lens veel meer vocht vast dan reguliere lenzen. Zo blijft deze lens de hele dag comfortabel op uw oog zitten, zelfs wanneer u normaal last heeft van droge ogen. Naast het corrigeren van uw ogen, blokkeren de 1-Day Acuvue Moist ook een groot gedeelte van de schadelijke UV straling. Daarmee zijn ze ideaal voor mensen die last hebben van droge ogen in een zonnige omgeving, of mensen die overgevoelig zijn voor licht. Doordat de lenzen niet uw hele ogen bedekken, zijn ze geen vervanging van een zonnebril. Voor meer informatie hierover verwijzen we u graag naar een oogspecialist.
 
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Acuvue

Acuvue contactlenzen zijn steeds herbruikbaar voor een bepaalde periode. De lenzen van dit merk zijn zacht en behoren tot de categorie met meest verkochte zachte contactlenzen die herbruikbaar zijn. Johnson & Johnson Vision Care is de producent van deze zachte lenzen. Er is voor iedereen een geschikt type beschikbaar. Bijvoorbeeld als daglens, weeklens of maandlens.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk