Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Acuvue

ACUVUE® OASYS® for ASTIGMATISM (2 x 6 lenzen)
€ 80,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
De ACUVUE® OASYS® for ASTIGMATISM (2x6 pack) lenzen van Johnson & Johnson Vision Care zijn twee-wekelijkse torische contactlenzen die correctie bieden voor mensen met een cilindrische afwijking. De silicone hydrogel in de lens zorgt ervoor dat u gehydrateerde en frisse ogen hebt, zelfs na een lange dag! De Acuvue Oasys for Astigmatism is de juiste keuze voor lensdragers met astigmatisme. 

Acuvue Oasys for Astigmatism (2 x 6 lenzen)
De Acuvue Oasys for Astigmatism contactlenzen van Johnson & Johnson kunt u twee weken lang dragen. Of in overleg met uw oogspecialist, een week lang onafgebroken. Deze lenzen zijn speciaal voor mensen met de oogafwijking astigmatisme. Het speciale ontwerp met een verzwaring in de onderkant zorgt ervoor dat de lens gemakkelijk en snel op zijn plek schuift. Hierdoor heeft u de hele dag helder en stabiel zicht. De lichtblauwe tint van de lenzen zorgt ervoor dat de contactlenzen gemakkelijk te hanteren zijn. Dit heeft uiteraard geen invloed op uw zicht.
De lens is gemaakt met een combinatie van twee bewezen technieken; Accelerated Stabilisation Design (ASD) voor helder en stabiel zicht met HydraClear Plus voor ultiem comfort gedurende de hele dag. 

UV filter
De Acuvue Oasys contactlenzen corrigeren niet alleen uw ogen, door de ingebouwde UV filter beschermen ze uw ogen ook voor een groot deel tegen schadelijke UVA en UVB (UV) straling. Dit maakt dat deze lens perfect is voor mensen die last hebben van lichtovergevoeligheid of mensen die snel last hebben van geïrriteerde en/of droge ogen in zonnige omgevingen. Let op! Doordat de lenzen slechts uw gedeeltelijk uw ogen bedekken, zijn ze geen vervanging van een zonnebril. Raadpleeg een oogspecialist voor meer informatie over de bescherming van uw ogen tegen UV straling.
 
Voordelen van Acuvue Oasys for Astigmatism lenzen
  •  Scherp en helder zicht gedurende de hele dag
  •  Stabilisatie van de lens 
  •  Ongezien comfort 
  •  Goede bevochtiging
  •  UVA en UVB (UV) bescherming

De Acuvue Oasys lenzen zijn tweeweekse contactlenzen. Dit houdt in dat je ze 14 dagen lang overdag kunt dragen. Ook kun je ervoor kiezen ze 1 week lang, 7 dagen en 6 nachten, achtereen te dragen.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Acuvue

Acuvue contactlenzen zijn steeds herbruikbaar voor een bepaalde periode. De lenzen van dit merk zijn zacht en behoren tot de categorie met meest verkochte zachte contactlenzen die herbruikbaar zijn. Johnson & Johnson Vision Care is de producent van deze zachte lenzen. Er is voor iedereen een geschikt type beschikbaar. Bijvoorbeeld als daglens, weeklens of maandlens.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk