Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Purevision

Purevision 2 for Presbyopia (6 lenzen)
€ 65,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
PureVision 2 for presbyopia van Bausch + Lomb zorgen voor helder en goed zicht. De lenzen hebben een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, waardoor ze de hele dag fris en comfortabel op uw oog zitten. Het ultradunne ontwerp zorgt voor een extra hoog draaggemak. Sferische aberratie wordt tegengegaan, waardoor uw zicht extra scherp wordt, zelfs bij schemer of in donkere omgevingen. 

Purevision 2 for Presbyopia (6 lenzen)
PureVision 2 for Presbyopie is ontworpen voor een beter zicht en dankzij het 3-Zone Progressive Design blijft het zicht op dichtbij, op de tussenafstand en op de verre afstand haarscherp. Het ontwerp van de lens is zo ontwikkeld dat uw ogen makkelijk kunnen schakelen tussen het zicht voor ver en dichtbij. Dankzij het multifocale silicone hydrogel materiaal geniet u van zeer hoog comfort gedurende de gehele dag. 

Voordelen van PureVision 2 for Presbyopia lenzen
  •  High Definition Optics om halo's en schitteringen te verminderen voor een helder en scherp zicht
  •  ComfortMoist Technology biedt uitzonderlijk draagcomfort
  •  Zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid voor gezonde ogen
  •  Dun lensontwerp en tegelijkertijd makkelijk te hanteren

Perfect HD zicht bij ouderdomsverziendheid
De PureVision 2HD contactlenzen van Bausch + Lomb zijn speciaal ontworpen om schitteringen en vervelende lichtweerkaatsingen te verminderen. De lenzen zorgen ervoor dat u kleuren en contrasten beter waarneemt, zo heeft u iedere dag met deze lenzen perfect helder zicht. Vooral bij slechte lichtomstandigheden steken deze lenzen met kop en schouders boven andere lenzen uit qua zicht. De lichtblauwe tint van deze lenzen zorgt ervoor dat de lenzen gemakkelijk hanteerbaar zijn.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Purevision

PureVision contactlenzen zijn populair vanwege de hoge mate van comfort tijdens het dragen. Bausch & Lomb is de producent voor lenzen van PureVision en maakt gebruik van innovatieve technologieën. Bijvoorbeeld van de AerGel technologie. De focus ligt daarbij op het vervaardigen van lenzen die het grootse comfort bieden. 
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk