Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Soflens

Soflens Multifocal (6 lenzen)
€ 65,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Soflens Multifocal contactlenzen van Bausch & Lomb zijn multifocale lenzen van de Soflens serie. De lens is ontworpen voor mensen met presbyopie (of ouderdomsverziendheid). Ze zijn gemaakt van hydrogel en bieden helder en scherp zicht op alle afstanden met een hoog draagcomfort.

Soflens Multifocal (6 lenzen)
Soflens Multifocal lenzen zijn geschikt voor mensen met presbyopie. De populaire lenzen bewijzen keer op keer weer het hoge draagcomfort en de optimale hydratatie van de ogen. Met de hydrogel lenzen kun je veraf, dichtbij en alles daar tussenin scherp zien. Ideaal voor mensen die geen leesbril willen dragen. Het materiaal van de lens is zeer comfortabel en aanslagbestendig. Het is verkrijgbaar in 2 basiscurves voor een groter aanpasbereik.

 Belangrijkste kenmerken en voordelen
 Het speciale center near ontwerp van de lenzen bieden helder en scherp zicht op alle afstanden van dichtbij, veraf en ertussenin.
 Het hydrogel lensmateriaal voorkomt aanslag op de lens waardoor de lenzen de hele dag comfortabel op het oog zitten.
 Soflens Multifocal zijn multifocale maandlenzen en vereisen onderhoud. De contactlenzen dienen elke avond bewaard te worden in een bijpassende lenzenvloeistof.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Soflens

Soflens contactlenzen zijn afkomstig van de producent Bausch & Lomb. Dit is een topfabrikant als het gaat om de vervaardiging van veelzijdige en comfortabele lenzen. De Soflens lenzenserie is bovendien de bekendste en populairste serie van de producent. Voor elk type lens geldt dat een helder en scherp zicht gegarandeerd is.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk