Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen

Soflens

Soflens 59 (6 lenzen)
€ 24,00 / doosje
Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Soflens 59 contactlenzen zijn contactlenzen van Bausch & Lomb met een goede prijs-kwaliteit verhouding. De maandlenzen zijn zeer goed verdraagbaar waardoor het een uitstekende instaplens is voor beginnende lensdragers.

Soflens 59 (6 lenzen)
Soflens 59 maandlenzen zijn gemaakt van hydrogel materiaal met een watergehalte van 59% voor goed draagcomfort. Het hoge watergehalte voorkomt uitdroging van de lens en houdt de ogen fris en gezond. De lens is makkelijk te hanteren en een echte aanrader om als instaplens te gebruiken.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
De lenzen zijn makkelijk te hanteren dankzij de lichtblauwe tint en bieden een goede prijs-kwaliteit verhouding.
Het cijfer 59 in de naam staat voor het watergehalte van 59%. Hierdoor zijn de lenzen ideaal voor mensen met droge ogen, omdat deze de ogen gehydrateerd houden.
Soflens 59 zijn maandlenzen en kunnen dertig dagen lang gedragen worden. Hiervoor dien je ze wel dagelijks schoon te maken en te bewaren in lenzenvloeistof.
 
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Soflens

Soflens contactlenzen zijn afkomstig van de producent Bausch & Lomb. Dit is een topfabrikant als het gaat om de vervaardiging van veelzijdige en comfortabele lenzen. De Soflens lenzenserie is bovendien de bekendste en populairste serie van de producent. Voor elk type lens geldt dat een helder en scherp zicht gegarandeerd is.
Gratis verzending
vanaf €50 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk