Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen

Acuvue

1-Day Acuvue Moist (90 lenzen)
€ 70,00 / doosje
Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
De 1-Day Acuvue Moist lenzen van Johnson & Johnson zijn daglenzen die zorgen voor een ultiem draagcomfort. Door de unieke Lacreon Technologie zorgt de lens de hele dag voor een fris en comfortabel gevoel. De 1-Day Acuvue moist lenzen bevatten een klasse 2 UV-filter die beschermt tegen schadelijke UV stralen.

1-Day Acuvue Moist (90 lenzen)
De lenzen blijven de hele dag goed zitten, doordat het lensmateriaal een vochtrijk ingrediënt bevat. Deze technologie houdt PVP (Polyvinylpyrrolidone) vast in de lens wat ervoor zorgt dat er een stabiele traanfilm over de contactlens ontstaat. Hierdoor wordt eventueel discomfort geminimaliseerd en zijn de lenzen ook zeer geschikt voor mensen met seizoensgebonden allergieën.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
De 1-Day Acuvue Moist lenzen hebben een zuurstofdoorlaatbaarheid van wel 87%. Zo kunnen je ogen goed blijven ademen en behoudt je gezonde ogen. Door het hoge watergehalte (58%) in de lens blijven je ogen de hele dag goed gehydrateerd en vochtig, wat ook weer bijdraagt aan hoog draagcomfort.
De lenzen hebben een lichtblauwe tint en zijn daarnaast voorzien van een 1-2-3 markering. Door de blauwe kleur zijn de lenzen goed zichtbaar en kun je ze gemakkelijk uit de verpakking halen. De 1-2-3 markering helpt je bij het controleren of de lens wel aan de goede kant in je oog zit.
De 1-Day Acuvue Moist lenzen zijn daglenzen. Daglenzen staan bekend om hoge hygiëne. Dit komt doordat het wegwerplenzen zijn en je ze maar 1 keer gebruikt. Je doet s’ochtends een nieuwe, schone set in en s’avonds voor het slapen gaan gooi je ze weg. Zo hoef je ook geen lenzenvloeistof aan te schaffen!

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Acuvue

Acuvue contactlenzen zijn steeds herbruikbaar voor een bepaalde periode. De lenzen van dit merk zijn zacht en behoren tot de categorie met meest verkochte zachte contactlenzen die herbruikbaar zijn. Johnson & Johnson Vision Care is de producent van deze zachte lenzen. Er is voor iedereen een geschikt type beschikbaar. Bijvoorbeeld als daglens, weeklens of maandlens.
Gratis verzending
vanaf €50 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk