Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Dailies

DAILIES TOTAL1 Multifocal (90 lenzen)
€ 130,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
DAILIES TOTAL1® Multifocal zijn multifocale daglenzen van Alcon. Vanwege het materiaal waarmee de lenzen zijn ontwikkeld, voelen de lenzen extreem comfortabel aan in de ogen en heb je een scherpe en frisse blik de hele dag lang.

DAILIES TOTAL1® Multifocal (90 lenzen)
DAILIES TOTAL1® Multifocal (90 lenzen) zijn multifocale daglenzen van producent alcon. De lens is ontwikkeld met het het Silicone Hydrogel materiaal. Hierdoor voelen de lenzen uitermate comfortabel in de ogen aan en kun je de lenzen de hele dag prettig dragen. Vanwege de speciale technologie heb je dagelijks goed gehydrateerde ogen, elke dag opnieuw.

Kenmerken en voordelen van DAILIES TOTAL1® Multifocal
Vanwege het Silicone Hydrogel materiaal en watergradiënt voelen de lenzen uitermate comfortabel aan in de ogen. De technologie vermindert het droogtegevoel aanzienlijk en zorgt voor intens gehydrateerde ogen. Het materiaal en het ontwerp zorgen ervoor dat lens soepel aanvoelt en er geen wrijving onstaat in de ogen. Met de Dailies Total1 Multifocal heb je dagelijks scherp en helder zicht
  

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Dailies

Dailies contactlenzen zijn ontwikkeld door Alcon en bieden een fantastisch draagcomfort. Je hebt met deze lenzen in doorlopend een scherp en helder zicht. Dailies lenzen zijn daglenzen en die staan garant voor de beste hygiëne. Dat daglenzen het meest hygiënisch zijn, is overigens bevestigd door het NOG (Nederlands Oogheelkundig Gezelschap).
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk