Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Dailies

DAILIES AquaComfort Plus Multifocal (90 lenzen)
€ 92,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
De Dailies AquaComfort Plus Multifocal zijn multifocale daglenzen van Alcon. De lenzen zijn geschikt voor mensen die van zowel van veraf als dichtbij slecht zien. De comfortabele lenzen zitten prettig in het oog en bieden dagelijks extra verfrissing.

Dailies AquaComfort Plus Multifocal (90 lenzen)
De Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal contactlenzen zijn multifocale daglenzen van Alcon. De lenzen bieden extra veel comfort omdat ze prettig op het oog liggen. De lenzen zijn makkelijk te hanteren en daarom erg geschikt voor startende lensdragers. Vanwege het driecomponenten model bieden de Dailies AquaComfort Plus je elke dag frisse en gehydrateerde ogen.
De kenmerken en voordelen van Dailies AquaComfort Plus Multifocal De Dailies AquaComfort contactlenzen verfrissen de ogen telkens wanneer je knippert. De lens is ontwikkeld met drie comfort componenten die zorgen voor 
ultiem draaggemak en comfort. Het eerste component biedt de ogen een zijdezacht gevoel. Door het comfortfilm zul je haast niet merken dat je lenzen draagt. Het tweede component hydrateert de ogen zodra je met je ogen knippert. Zo voelen de lenzen altijd vochtig aan en zul je geen last hebben van droge ogen. Het laatst component biedt ultieme verfrissing. Zo geniet je elke dag opnieuw van frisse ogen en helder zicht.

Een speciaal laagje vocht dat wrijving voorkomt
Een component dat vocht in de lens vasthoudt 
Een component dat geactiveerd wordt bij het knipperen
 
 
Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Dailies

Dailies contactlenzen zijn ontwikkeld door Alcon en bieden een fantastisch draagcomfort. Je hebt met deze lenzen in doorlopend een scherp en helder zicht. Dailies lenzen zijn daglenzen en die staan garant voor de beste hygiëne. Dat daglenzen het meest hygiënisch zijn, is overigens bevestigd door het NOG (Nederlands Oogheelkundig Gezelschap).
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk