Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Dailies

DAILIES TOTAL1 Multifocal (30 lenzen)
€ 45,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
DAILIES TOTAL1® Multifocal (30 pack) daglenzen van Alcon bieden een ongekend comfort. Deze silicone hydrogel multifocale contactlenzen zijn extreem comfortabel. Door gebruik te maken van de watergradiënt technologie voelen de daglenzen zijdezacht aan.

DAILIES TOTAL1® Multifocal (30 lenzen)
De DAILIES TOTAL1® Multifocal (30 lenzen) contactlenzen van Alcon bieden een ongekend comfort. Het silicone hydrogel materiaal voelt natuurlijk aan en wordt door het oog goed verdragen. Dit zorgt voor ultiem draaggemak en comfort. De lenzen kun je dagelijks vervangen, hierdoor heb je geen gedoe met lenzenvloeistof of het opbergen van de lenzen, waardoor je iedere dag begint met frisse en nieuwe lenzen.

Kenmerken en voordelen van DAILIES TOTAL1® Multifocal
De eerste en enige multifocale silicone-hydrogel contactlenzen met een watergradiënt voor een buitengewoon comfort en een verminderd droogtegevoel. Ongekend comfortabel vanaf het moment dat u de lenzen indoet, tot en met het einde van de dag. Met het special ontwerpt treedt er geen wrijving in het ooglid. Zo kun je de lenzen dagelijks comfortabel dragen zonder het gevoel te hebben dat je deze inhebt.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Dailies

Dailies contactlenzen zijn ontwikkeld door Alcon en bieden een fantastisch draagcomfort. Je hebt met deze lenzen in doorlopend een scherp en helder zicht. Dailies lenzen zijn daglenzen en die staan garant voor de beste hygiëne. Dat daglenzen het meest hygiënisch zijn, is overigens bevestigd door het NOG (Nederlands Oogheelkundig Gezelschap).
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk