Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Acuvue

1-Day Acuvue Moist Multifocal (90 lenzen)
€ 88,00 / doosje
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
1-Day Acuvue Moist Multifocal (90 lenzen) zijn daglenzen van Johnson & Johnson. De lenzen zijn ontwikkeld voor mensen met presbyopie en bieden een duidelijk zicht op alle afstanden. Deze multifocale lenzen zorgen voor een fris en gezond gevoel de hele dag door.

1-Day Acuvue Moist Multifocal (90 lenzen)
Met deze lenzen kan je op alle afstanden weer helder zien en heb je geen leesbril weer nodig. Ideaal dus voor presbyopen. 1-Day Acuvue Moist Multifocal daglenzen zorgen voor een goede hydratatie van de ogen voor een fris gevoel.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
Daglenzen zijn erg hygiënisch, doordat je elke ochtend een nieuwe set lenzen indoet. Hierdoor hoef je de lenzen niet schoon te maken en kost het dus weinig tijd om daglenzen te dragen.
Met dank aan de unieke LACREON® technologie voorkom je droge ogen. De technologie zorgt er namelijk voor dat ze bevochtigd worden en fris aanvoelen. Zo voelen je lenzen comfortabel aan gedurende de hele dag.

De lenzen beschikken over een ingebouwd UV-filter. Het is geen vervanging voor een zonnebril, maar beschermt de ogen wel tegen schadelijke stralingen.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Acuvue

Acuvue contactlenzen zijn steeds herbruikbaar voor een bepaalde periode. De lenzen van dit merk zijn zacht en behoren tot de categorie met meest verkochte zachte contactlenzen die herbruikbaar zijn. Johnson & Johnson Vision Care is de producent van deze zachte lenzen. Er is voor iedereen een geschikt type beschikbaar. Bijvoorbeeld als daglens, weeklens of maandlens.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk