Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

Amo

Oxysept 1step 1 maand 1 fles 300 ml + 30 tabletten
€ 18,00
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
De Oxysept 1 Step lenzenvloeistof en tabletten van AMO zijn ontwikkeld voor gebruik bij zachte lenzen. De vloeistof reinigt en desinfecteert je lenzen eerst zeer grondig en het tablet neutraliseert je lenzen vervolgens. Door het peroxide systeem zijn micro-organismen en pathogene zo verwijderd!

Oxysept 1 Step 1 maand 1 x 300 ml + 30 tabletten

Door de lenzenvloeistof en tabletten zullen je lenzen weer fris en schoon aanvoelen. In maar één stap zijn je lenzen weer gereinigd, gedesinfecteerd en geneutraliseerd. Door het nieuwe bevochtigingsmiddel in de vloeistof zul je genieten van optimaal draagcomfort.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
Met deze verpakking ben je gelijk voor 3 maanden voorzien. In de verpakking zitten 3 flesjes lenzenvloeistof van ieder 300 ml en 90 neutralisatietabletten.
Door het peroxide systeem zijn micro-organismen en pathogene zo verwijderd van je zachte lenzen. De lenzenvloeistof reinigt en desinfecteert je lenzen eerst en worden vervolgens geneutraliseerd door het tablet. In maar één stap heb je een optimaal resultaat!


Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

Amo

OxySept biedt een verzorgingsproduct voor contactlenzen. De contactlensvloeistof betreft een zogenoemde peroxidevloeistof en is door Abott Medical Optics (AMO) ontwikkeld. Er is sprake van een uitzonderlijk hoog niveau als het gaat om het totaalonderhoud van contactlenzen. De contactlensvloeistof is ideaal om alle soorten zachte lenzen te reinigen en te desinfecteren.
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk