Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen

ReNu

Renu MultiPlus Solution 6 maanden 3 x 360 ml + 1 x 60 ml
€ 32,00
Gratis thuislevering €60
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
Met de Renu MultiPlus Solution alles-in-één lenzenvloeistof van Bausch en Lomb kun je zachte lenzen grondig reinigen, desinfecteren, spoelen en bewaren. Voor een optimaal resultaat gebruik je de vloeistof iedere dag. Met dit pakket kun je daarnaast gelijk weer 6 maanden vooruit!

Renu Multiplus Solution 6 maanden 3x360ml + 1x 60ml

Hardnekkige eiwitaanslag wordt zo verwijderd door het unieke bestanddeel Hyranate dat in de Renu Multiplus Solution lenzenvloeistof zit. Hierdoor zullen je lenzen comfortabeler blijven zitten. Door het speciaal ontwikkelde bevochtigingsmiddel blijven je lenzen ook goed gehydrateerd gedurende de hele dag! Geen last meer van droge ogen dus.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
Je kunt weer genieten van goed gehydrateerde ogen door het bevochtigingsmiddel in de vloeistof. Daarnaast zullen je lenzen zeer schoon en eiwitvrij zijn door het unieke bestanddeel Hyranate.

Deze alles-in-één lenzenvloeistof is speciaal gemaakt voor het reinigen, desinfecteren, spoelen en bewaren van zachte lenzen. Met deze verpakking ben je voor wel 6 maanden weer voorzien.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

ReNu

ReNu is een merk dat contactlensdragers voorziet in een lijn met oogverzorgingsproducten. Als contactlensdrager is het belangrijk je lenzen te onderhouden. Daar is contactlensvloeistof voor nodig en ReNu brengt dit product op de markt. De lenzenvloeistof is ontwikkeld door Bausch & Lomb en is geschikt voor toepassing op zachte lenzen. 
Gratis verzending
vanaf €60 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk