Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen

MENICON

Solocare Aqua 1 x 360 ml
€ 13,50
Gratis thuislevering €50
Gratis lensaanpassingen
Documenten voor mutualiteit
Levering binnen 3-5 werkdagen
Omschrijving
De Solocare Aqua alles-in-één lenzenvloeistof van Menicon maakt zachte lenzen weer schoon en fris. De vloeistof voorkomt daarnaast ook dehydratatie door het HydroLock systeem. Zo blijven je lenzen de hele dag goed gehydrateerd! De vloeistof is hierdoor ook zeer geschikt voor mensen die veel op een scherm kijken gedurende de dag of in een kantoorruimte zitten.

Solocare Aqua 2 maanden (1x360ml)

Het vocht in je lenzen wordt vastgehouden door provitamine B5 die in de lenzenvloeistof zit. Het hydraterende effect van het unieke HydroLock systeem voorkomt daarnaast ook uitdroging van je lenzen. Zo zul je geen last meer hebben van droge of geïrriteerde ogen!

Belangrijkste kenmerken en voordelen
Met deze alles-in-één lenzenvloeistof zul je geen last meer hebben van droge ogen. Dit komt doordat de vloeistof provitamine B5 bevat, waardoor het vocht in je lenzen wordt vastgehouden. Het unieke HydroLock systeem voorkomt daarnaast dehydratatie van de ogen.

Solocare Aqua lenzenvloeistof is speciaal gemaakt voor zachte lenzen en is zeer geschikt voor mensen die veel tijd doorbrengen in een kantoorruimte met airco of verwarming.

Lenzenvloeistof of
oogdruppels bij bestellen?
Ontdek al onze lenzenproducten

MENICON

Menicon brengt contactlensvloeistof op de markt die lensdragers direct comfort bezorgt. Er zijn diverse producten beschikbaar. Bijvoorbeeld ook voor contactlensdragers die de hele dag achter een computerscherm doorbrengen. De kans op droge ogen is dan veel groter, maar niet als je Solocare contactlensvloeistof gebruikt. De lenzenvloeistof is van hoogwaardige kwaliteit.
Gratis verzending
vanaf €50 met Bpost
Veilig betalen
via de voornaamste mogelijkheden
Zoek Type Merk Winkelmandje
Type
Merk